#ترشی_کلم_بنفش
خیلی راحته و سه سوته اماده میشه و بیشتر واسه دیزاین و دورچین غذا استفاده میشه
کلم بنفش ۱عدد متوسط
سرکه سفید ۲لیوان
اب ۱لیوان
نمک ۲ق غ
فلفل و سیر .
کلم ها رو بعد ازاینکه شستیمو آبش خوب رفت، نه خیلی ریز نه درشت خرد کرده و ۱ قاشق نمک اضافه میکنیم و یک ساعتی کنار میذاریم تا خوب اب بندازه، بعد سرکه و اب و نمک رو حدودا ۲دقیقه میجپشونیمو میذاریم سرد بشه، وقتی کلم خوب اب انداخت، از صافی رد میکنیم تا هیچ ابی باقی نمونه ازش، بعد درون ظرف ریخته و لابه لا سیر و فلفل میریزیم و مخلوط ابو سرکه رو روش میریزیم، درون یخچال ۲۴ساعت بمونه آمادست.
@kadban
ویدیو در پست زیر
#عدسی
مواد لازم🥣
عدس= 1 پیمانه پلو پز
سیب زمینی= 2 عدد متوسط
پیاز= 1 عددد بزرگ
سیر= 1 حبه
نمک و فلفل سیاه قرمز به مقدار لازم
گلپر= 1 قاشق چایخوری
دستور پخت
پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید و با روغن سرخش کنید وبعد هم سیر را با رنده ریز رنده کرده و سرخش کنید و کمی هم زردچوبه به آنها اضافه کنید
عدس را از 1 ساعت قبل شسته و خیس کرده و آبش را بیرون ریخته و با آب بگذارید تا نیم پز شود و بعد سیب زمینی را مکعبی خرد کرده و به همراه پیاز داغ و سیر داغ به عدسی اضافه کنید و در آخر له گوشت کوب عدس و سیب زمنی ها را له کرده و نمک و فلفل ریخته و با آبلیمو و گلپر نوش جان کنید
@kadban
کلیپ آموزش #ژله_یلدایی_انار
@kadban
بسم الله الرحمن الرحیم